Levering informatie

Bij ons kunt u kiezen uit losse zakken of pallets, afhankelijk van uw behoeften. We hanteren de volgende regels voor levering:

Losse Zakken

  • Minder dan 20 zakken: Indien u minder dan 20 zakken bestelt, dient u deze altijd zelf af te halen bij ons magazijn. Dit geeft u de flexibiliteit om uw bestelling op te halen wanneer het u uitkomt en eventueel nog andere producten te bekijken of te kopen.
  • Meer dan 20 zakken: Bij een bestelling van 20 zakken of meer bieden wij de optie aan om deze bij u thuis te laten bezorgen. Dit is handig voor grotere hoeveelheden, zodat u niet zelf hoeft te sjouwen met de zakken.

Pallets

  • Altijd bezorgd: Voor pallets is bezorging altijd inbegrepen, ongeacht de hoeveelheid. Dit maakt het gemakkelijk en efficiënt, vooral voor grote bestellingen.

 

Leveringstijden

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. De levertijden variëren afhankelijk van de locatie:

  • Provincies Overijssel en Gelderland: Voor adressen in Overijssel en Gelderland bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen. U kunt erop rekenen dat uw bestelling binnen deze periode wordt afgeleverd.
  • Buiten Overijssel en Gelderland: Voor leveringen buiten deze provincies is de levertijd iets langer, namelijk 7 tot 10 werkdagen. Wij doen ons best om uw bestelling ook in deze gebieden zo snel mogelijk te leveren.

Specifieke Bezorgdatum

Heeft u een specifieke datum waarop u de levering wilt ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen en kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden om de levering op de door u gewenste datum te laten plaatsvinden.

Bij vragen of speciale verzoeken staan wij altijd voor u klaar. Ons doel is om u de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat uw bestelling soepel en volgens uw wensen verloopt.